9/5/12

Πρόγραμμα LEDOS για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των γυναικών στις ορεινές περιοχές!

Η ανάδειξη και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων των γυναικών του ορεινού όγκου ώστε να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές δραστηριότητες βρέθηκαν στο επίκεντρο της δεύτερης συνάντησης των εταίρων στο πλαίσιο του προγράμματος «Ledos» (learning and Developing our Skills), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Γιάλοβα της Τουρκίας.

Επικεφαλής εταίρος του προγράμματος είναι η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού εργαλείου «Progress» της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στόχος του προγράμματος είναι να εντοπιστούν οι ανάγκες γυναικών με περιορισμένες δυνατότητες που ζουν στον ορεινό όγκο, ώστε να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Την περιφέρεια ΑΜ-Θ εκπροσώπησε η Δέσποινα Παναγιωτοπούλου και ο Σπύρος Νάκος, που συντόνισαν τη συνάντηση και κατέγραψαν τις ανάγκες όλων των εταίρων ώστε να δομηθεί μια κοινή στρατηγική αλλά και να εντοπιστούν καλές πρακτικές στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης.

Η επόμενη συνάντηση του προγράμματος θα γίνει στην περιφέρεια Ούστι της Τσεχίας, τον Ιούλιο του 2012.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger