24/11/11

European Business Awards 2011: διάκριση για 4 ελληνικές εταιρείες

Tέσσερις ελληνικές επιχειρήσεις κατάφεραν να κερδίσουν τον τίτλο Ruban d' Honneur στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού European Business Awards 2011 που διοργανώνεται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή εκατοντάδων εταιρειών από όλη την Ευρώπη. 

Ο θεσμός που έχει ως στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων επιχειρήσεων σε τομείς όπως η εξωστρέφεια, η καινοτομία, το εργασιακό περιβάλλον κ.τ.λ. διεξάγεται από το 2007 αξιολογώντας και επιβραβεύοντας τις πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις της Ευρώπης, αναδεικνύοντας την επιχειρηματική υπεροχή, ενώ απονέμει τον τίτλο Ruban d' Honneur στις επικρατέστερες εταιρείες που συμμετέχουν στον τελικό γύρο. Τη φετινή χρονιά, 111 επιχειρήσεις κατάφεραν να φτάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού, ανάμεσά τους και οι τέσσερις ελληνικές εταιρείες.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις που κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες ευρωπαϊκές είναι η εταιρεία τροφίμων Gaea Products SA, η φαρμακοβιομηχανία Pharmathen SA, η ζυθοποιία Macedonian Thrace Brewery SA και η εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών Raycap SA.


Οι εταιρείες αυτές επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 15.000 επιχειρήσεις από 30 χώρες της Ευρώπης που πήραν φέτος μέρος στον διαγωνισμό και μπήκαν στη λίστα των φιναλίστ διεκδικώντας το πρώτο βραβείο στα European Business Awards 2011, στις κατηγορίες της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και της διεθνούς παρουσίας.

Οι εταιρείες Gaea Products SA και Pharmathen SA κατάφεραν να καταταχθούν μεταξύ των 10 ισχυρότερων επιχειρήσεων στον τομέα των πλέον εξωστρεφών εταιρειών, η εταιρεία Macedonian Thrace Brewery SA στους 10 ισχυρότερους στην κατηγορία της διεθνούς παρουσίας, ενώ η Raycap SA στην πρώτη δεκάδα των ισχυροτέρων στην κατηγορία των πιο καινοτόμων εταιρειών και για τον λόγο αυτό τους απονεμήθηκε ο τίτλος Ruban d' Honneur.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger