23/5/12

Διαγωνισμός επιχειρηματικής ιδέας για γυναίκες στην Κύπρο

Το Παγκύπριο Δίκτυο Πρεσβευτών Γυναικείας Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Cyprus International Institute of Management (CIIM) ανακοινώνει τη διεξαγωγή διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας με σκοπό την προώθηση της καινοτομίας και της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Εάν είστε γυναίκα, μια ομάδα γυναικών ή μια ομάδα της οποίας ηγείται γυναίκα, σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτό το διαγωνισμό να λάβετε την απαραίτητη καθοδήγηση και υποστήριξη από τις Πρέσβειρες του Δικτύου για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής ιδέας σας και να υποβάλετε την πρότασή σας.

Θα διακριθούν τρεις συμμετοχές. Η πρώτη θα λάβει ως βραβείο χρηματικό έπαθλο από το Ίδρυμα Αρτεμισίας Παναγιώτου. Οι συμμετοχές που θα διακριθούν ως δεύτερη και τρίτη θα λάβουν από το Cyprus International Institute of Management δωρεάν εγγραφή για την παρακολούθηση των μαθημάτων του MSc in Management 'Starting your Own Business' και 'Entrepreneurship and Innovation' αντίστοιχα.

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα μέχρι τις 9 Ιουλίου 2012.

Το Παγκύπριο Δίκτυο Πρεσβευτών Γυναικείας Επιχειρηματικότητας έχει συσταθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πρεσβευτών Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, το οποίο συγχρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το Δίκτυο συντονίζει η εταιρεία First Elements Euroconsultants Ltd σε συνεργασία με το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικού Φύλου. Στόχος του είναι να ενδυναμώσει τη συμμετοχή των γυναικών στον ανδροκρατούμενο χώρο των επιχειρήσεων. Τα μέλη του είναι Κύπριες επιτυχημένες επιχειρηματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό και το Παγκύπριο Δίκτυο Πρεσβευτών Γυναικείας Επιχειρηματικότητας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.femaleambassadors.org.cy

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το συντονιστικό φορέα:
First Elements Euroconsultants Ltd
Email: esophocleous@firstelements.com.cy
Τηλ: 22875710
URL: www.firstelements.com.cy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger