27/4/12

Ανακοινώθηκαν τα βραβεία στο διαγωνισμό καινοτομίας E-NNOVATION 2012

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν τα βραβεία για τους νικητές του "Φοιτητικού Διαγωνισμού Ψηφιακής Καινοτομίας και Νέας Επιχειρηματικότητας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, E-nnovation 2012".
Οι Διακρίσεις και τα χρηματικά έπαθλα για φέτος είναι:
  • Η ομάδα με το καλύτερο διεθνές πλάνο (δηλαδή νέο προϊόν/ υπηρεσία με Global Perspective) θα χρηματοδοτηθεί πλήρως με venture capital διαδικασίες (χορηγός η εταιρία Odyssey Venture Partners).
  • Η ομάδα με το καλύτερο και καινοτόμο επιχειρηματικό πλάνο στο mobile business θα χρηματοδοτηθεί πλήρως με business angel διαδικασίες (υπεύθυνος ο ΣΕΚΕΕ-Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος).
  • Θα υπάρξει σημαντική χορηγία για τη νικήτρια ομάδα από μεγάλη τράπεζα.
  • Τρεις ομάδες από τον τελικό του E-nnovation θα περάσουν άμεσα στον τελικό του "Aegean Startups" που δίνει 15.000€ χρηματοδότηση για τους τρεις πρώτους νικητές.
  • Οι ομάδες του τελικού θα έχουν την υποστήριξη (τεχνική, οργανωτική, υποδομών) για την υλοποίηση του επιχειρηματικού τους πλανου από το Microsoft Innovation Center και τα νέα Incubation Centers του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (Θεσσαλονίκη).
Το e-nnovation είναι Πανελλήνιος διαγωνισμός ψηφιακής επιχειρηματικότητας-καινοτομίας για φοιτητές. Για πρώτη φορά φέτος, στη διοργάνωση του διαγωνισμού συμμετέχουν ενεργά το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (International Hellenic University - IHU) που θα υποστηρίξει το διαγωνισμό στη Βόρειο Ελλάδα και το University of Nicosia που θα υποστηρίξει το διαγωνισμό στην Κύπρο. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί η νεανική καινοτομία και επιχειρηματικότητα στους ψηφιακούς χώρους του διαδικτύου, του κινητού κλπ και να προωθηθούν νέες επιχειρηματικές ιδέες για το ηλεκτρονικό επιχειρείν και νέα ψηφιακά προϊόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν έως τις 30 Απριλίου 2012, 3 έως 5 σελίδες, στις οποίες θα περιγράφουν την επιχειρηματική τους ιδέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger