3/4/12

2η παράταση μέχρι 18/5 για το επιδοτούμενο πρόγραμμα "Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών"

Δεύτερη παράταση δόθηκε με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης στην προθεσμίς υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών».

Σύμφωνα με την απόφαση, η παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής στο Πρόγραμμα «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών» θα διαρκέσει έως και την 18η Μαΐου 2012, στις 5 το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της απόφασης αναδιαμορφώθηκε αναλόγως και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής που αναφέρεται στο Κεφάλαιο 11 σελ. 24 του Οδηγού του Προγράμματος που αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της απόφασης για την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων/ενισχύσεων στο Πρόγραμμα «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών».

Στον σύνδεσμο http://www.espa.gr/el/Pages/Proclamationsfs.aspx?item=1933 του www.espa.gr είναι αναρτημένο το πρόγραμμα και έχουν αναρτηθεί στα Σχετικά Αρχεία η Απόφαση Παράτασης και ο Οδηγός του Προγραμματος που περιέχει την τροποποίηση ως προς την καταληκτική ημερομηνία υποβολής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger