1/3/12

Ιχθυοκαλλιέργειες: κινητικότητα ανάμεσα στις ελληνικές εισηγμένες και ξένα funds


Έντονη κινητικότητα, με συνεχή ραντεβού και επαφές με ξένα funds, καταγράφεται στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν πυκνώσει οι επαφές μεταξύ των εκπροσώπων των ελληνικών εταιρειών του κλάδου με ξένα funds από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και όχι μόνο, στελέχη των οποίων βρίσκονται στην Αθήνα.


Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για αλλεπάλληλες συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και είχαν ως βασικό «μενού» την επόμενη ημέρα στις εισηγμένες επιχειρήσεις του κλάδου.

Την ίδια ώρα, με ενδιαφέρον αναμένει η αγορά την «απάντηση» της Linnaeus Capital Partners του Γεωργιανού Kakha Bendukidze, η οποία διατηρεί ισχυρή θέση στις τέσσερις από τις έξι εισηγμένες στο Χ.Α. επιχειρήσεις του κλάδου.

Πολλοί είναι εκείνοι άλλωστε που συνδέουν την έλευση εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων και άλλων ξένων funds και τις επαφές με τους Έλληνες "ψαράδες" με τις επικείμενες κινήσεις του Γεωργιανού Kakha Bendukidze.

euro2day.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger