21/3/12

Επιχειρηματική ημερίδα στην Κωνσταντινούπολη για την προσέλκυση επενδύσεων!

Επιχειρηματική ημερίδα με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων διοργανώνει ο ΣΕΒ σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, σε συνεργασία με το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας- Τουρκίας και την DEIK (Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου της Τουρκίας).

Στην εκδήλωση συμμετέχουν και θα μιλήσουν ο γενικός γραμματέας Διεθνούς Οικονομικής Συνεργασίας Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο συντονιστής Προγράμματος Αποκρατικοποιήσεων του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Πάνος Πρωτοψάλτης, ο πρόεδρος του Invest in Greece Αρης Συγγρός, ο διευθύνων σύμβουλος της McKinsey Γιώργος Τσόπελας, ο εταίρος της PWC Νικόλαος Πεγιώτης, o διευθύνων σύμβουλος της Intralot Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και ο πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπανικολάου.


Μιλώντας στην έναρξη της εκδήλωσης ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής Διεθνών Δράσεων του ΣΕΒ Θ. Λαβίδας υπογράμμισε ότι οι σύγχρονες και οργανωμένες ελληνικές εταιρείες, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, διατηρούν υγιή διάρθρωση και είναι ανοικτές σε προτάσεις συνεργασίας. Ανέφερε ακόμη ότι η δημοσιονομική προσαρμογή, η μείωση του κράτους, το άνοιγμα των αγορών και των επαγγελμάτων δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέες επενδύσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger