21/3/12

Ημερίδα για τη Σαλιγκαροτροφία στη Θεσσαλονίκη την 1/4!

Η «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Σαλιγκαροτροφίας ΕΛ.Ι.ΣΑ. στα πλαίσια της Δημιουργίας, Εφαρμογής και Υλοποίησης Ανθρωπιστικών Δράσεων και Προγραμμάτων θέτει σε εφαρμογή την πραγματοποίηση μιας σειράς Διημερίδων και Σεμιναρίων για την επιμόρφωση σε Αγροτικές Δραστηριότητες και Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικά της Νέας Γενιάς.

Σκοπός της «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» είναι η στήριξη και η ανάπτυξη εναλλακτικών οικονομικών δραστηριοτήτων συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική ανάπτυξη της υπαίθρου και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της εσωτερικής μετανάστευσης και της γήρανσης του πληθυσμού που πλήττουν τις περιοχές της πατρίδος μας.


Tα Σεμινάρια υπόσχονται να δώσουν στους εκπαιδευόμενους όλες εκείνες τις απαραίτητες γνώσεις που απαιτούνται προκειμένου να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο περιουσιακά στοιχεία (κτήματα) τα οποία βρίσκονται σε αδράνεια για την συμπλήρωση του εισοδήματός τους.

Ημερομηνία διεξαγωγής Hμερίδας: 1η Απριλίου 2012

Τόπος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE, Λ. Μοναστηρίου 305-307, 54628 Θεσσαλονίκη

Ώρες: 10.00:00-20:15

Διάταξη Αίθουσας: Θεατρική

Κύριοι Ομιλητές:
•Θεόδωρος Κασσίμης
•Αθανάσιος Γκόγκας Βιολόγος M.Sc
•Αλέξης Χατζής Γεωπόνος M.Sc
•Φαίδων Χηνιάδης Γεωπόνος M.Sc
•Χρήστος Παπαμάνθος Γεωπόνος M.Sc
Το Σεμινάριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail efizissi@stasi-zois.gr ή στο Τηλ.: 210-9889877 ώστε να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger