29/3/12

Εκδήλωση "Μετρό και Επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη" (02/04/2012)

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Μ.Κ.Ε.) του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Μετρό και Επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 και ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνι 12-14, Λαδάδικα).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του εορτασμού των 100 ετών από την απελευθέρωση της πόλης της Θεσσαλονίκης, θα παρουσιασθούν θέματα όπως το Μετρό στη Θεσσαλονίκη, του οποίου κύριος ομιλητής του θέματος θα είναι ο Δ/ντής της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. στη Θεσσαλονίκη κ. Γ. Κωνσταντινίδης καθώς και οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Παύλου Μελά. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει βράβευση των φοιτητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας στα πλαίσια του Money Show 2011.

Επίσης θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος των Εμπόρων περιοχής καθώς και φοιτητές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger