14/12/11

Repower Greece από το ΕΒΕΑ!

Ανοιχτή συζήτηση με στόχο τον με στόχο τον επαναπροσδιορισμό και την ισχυροποίηση της εικόνας της χώρας μας στο διεθνές οικονομικό και επενδυτικό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε, χθες στο ΕΒΕΑ, στο πλαίσιο της διεθνούς εκστρατείας Repower Greece.

Τη συζήτηση άνοιξε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Κ.Μίχαλος, ο οποίος τόνισε πως η κινητοποίηση των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας και η διαμόρφωση μιας νέας αναπτυξιακής φιλοσοφίας, αποτελούν προϋποθέσεις για την έξοδο από την κρίση.


Συμμετείχαν με τοποθετήσεις τους, μεταξύ άλλων, η Ειδική Γραμματέας Αξιοποίησης Διεθνών Προγραμμάτων του ΥΠΕΞ κα. Μ.Λογοθέτη, ο Πρέσβης και Σύμβουλος Διεθνών Δικτύων ΣΕΒ κ. Η.Κλης, οι κ.κ. Πρόεδροι, του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Γ.Γραμματίδης, του Ελληνο-Γαλλικού Χ.Χατζόπουλος, του Ελληνο-Καναδικού Κ.Κατσιγιάννης, του Ελληνο-Κινέζικου κα Α.Μπλέτα, ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνο-Γερμανικού Επιμελητηρίου κ. M.Knapp, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ κ. Δ.Νικολάου, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ κ. Α.Τζήκας, εκπρόσωποι του ΔΙΚΕΜΕΠ, του ΣΕΤΕ, του ΣΕΒΕ, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Invest in Greece, και ο κ. Α.Κωστόπουλος ιδρυτής της πρωτοβουλίας Repower Greece. Η Διευθύντρια Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΙΠΕΔΙΣ κα Π.Πρωταίου συντόνισε τη συζήτηση.

Ο κ. Γραμματίδης αναφέρθηκε στο Repower Greece ως ιστορική πρωτοβουλία και επισήμανε ότι είναι υπόθεση του καθενός μας να παίξουμε τον ρόλο που χρειάζεται για να βοηθήσουμε την χώρα μας, ενώ ο κ. Νικολάου επισήμανε ότι χρειαζόμαστε ενιαίο λόγο και επιχειρήματα όσοι μιλάμε για την Ελλάδα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger