19/4/12

Ευκαιρία για δωρεάν προβολή σε ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

Τη δυνατότητα δωρεάν προβολής σε διαδικτυακούς τόπους μεγάλης επισκεψιμότητας θα έχουν όσες επιχειρήσεις συνεργαστούν με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων παρέχοντας εκπτώσεις στους κατόχους της.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων αποτελεί ένα εργαλείο συνεργασίας των χωρών της Ευρώπης αναφορικά με την κινητικότητα και την προώθηση της συμμετοχής νέων από 13- 30 ετών σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες στην Ελλάδα και σε 37 ακόμη χώρες του εξωτερικού.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων χρησιμοποιείται ήδη από περίπου 5 εκατομμύρια κατόχους στην Ευρώπη, ενώ τα ενεργά μέλη στην Ελλάδα ξεπερνούν τα 15.000.

Μέσα από το επίσημο site της κάρτας για τη Ελλάδα, οι νέοι ενημερώνονται για τις παροχές της και τις προσφορές των επιχειρήσεων σε τομείς όπως η εκπαίδευση, ο πολιτισμός, οι μεταφορές, τα βιβλιοπωλεία, οι τουριστικές και άλλες υπηρεσίες, τα παντός είδους καταστήματα κλπ.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων προωθείται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν, απολαμβάνοντας ΔΩΡΕΑΝ προβολής μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail: europeanyouthcard@neagenia.gr ή να συμπληρώσουν τη φόρμα εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger