23/4/12

Έρευνα ΣΕΤΕ-ΙΟΒΕ για τις τάσεις στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις!

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) σε συνεργασία με το ΙΟΒΕ συνεχίζει την έρευνα με σκοπό την ανίχνευση των τάσεων που καταγράφονται στην πραγματική οικονομία σε σχέση με τον τουρισμό.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου πραγματοποιείται σε λιγότερο από 10 λεπτά. Οι απαντήσεις σας θα είναι αυστηρά απόρρητες. Τα στοιχεία συλλέγονται από το ΙΟΒΕ, το οποίο τα επεξεργάζεται και παράγει συγκεντρωτικά αποτελέσματα, χωρίς αναφορές σε μεμονωμένες επιχειρήσεις. Είναι δε αυτονόητο ότι θα ενημερώνεστε αναλυτικά για τα αποτελέσματα της έρευνας στο e-mail σας αμέσως μόλις ολοκληρώνεται η σχετική επεξεργασία.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην έρευνα, θα λάβετε στοιχεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πιο εμπεριστατωμένα το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιήστε. Συνεπώς, θα είστε σε θέση να λάβετε έγκαιρα επιχειρησιακές αποφάσεις για να ανταποκριθείτε στις υπό διαμόρφωση συνθήκες.

Για να συμμετάσχετε στην έρευνα, επιλέξτε ερωτηματολόγιο:
Προθεσμία συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι η Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012.
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την έρευνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Ιωάννη Φαίδρο, Υπεύθυνο Έρευνας του ΣΕΤΕ στο email: faidros@sete.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger