9/4/12

Ημεριδα της ΕΕΤΤ για τον κλάδο ταχυδρομικών υπηρεσιών (25/4/2012)

Την καθιερωμένη ετήσια ημερίδα για τον κλάδο των ταχυδρομικών υπηρεσιών διοργανώνει η ΕΕΤΤ, στις 25 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με θέμα «Η Ταχυδρομική Αγορά στην τελική ευθεία για την Απελευθέρωση: νέα δεδομένα, νέες δράσεις, νέα προϊόντα». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μάκης Βορίδης.

Στο επίκεντρο της ημερίδας της ΕΕΤΤ θα βρεθούν οι ευκαιρίες ανάπτυξης, που παρουσιάζονται στο πλαίσιο της απελευθέρωσης του κλάδου, οι αλλαγές, που προκύπτουν από το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο και τις εξελίξεις στην αγορά, καθώς και τα οφέλη για τους καταναλωτές.

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι διακεκριμένες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που εκπροσωπούν, μεταξύ άλλων, την ελληνική Πολιτεία, ρυθμιστικές αρχές και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και παράγοντες της ελληνικής και της ευρωπαϊκής αγοράς ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Επισημαίνεται ότι, στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου και ενόψει της πλήρους απελευθέρωσης του κλάδου, η ΕΕΤΤ εγγυάται το άνοιγμα και τη μετέπειτα λειτουργία της ταχυδρομικής αγοράς, υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού και ρυθμιστικής σταθερότητας. Προς όφελος των καταναλωτών η ΕΕΤΤ διασφαλίζει την ανάπτυξη αναβαθμισμένων υπηρεσιών και την παροχή της Καθολικής Υπηρεσίας με υψηλή ποιότητα και σε προσιτές τιμές, σε κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger