28/3/12

Στελεχώθηκε και πάλι η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του ΥΠΑΑΝ!

Την τοποθέτηση του νέου γενικού διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων και την τοποθέτηση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Έγκρισης και Ελέγχου Ιδιωτικών Επενδύσεων υπέγραψε η υπουργός Ανάπτυξης, Αννα Διαμαντοπούλου.

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ι. Δρυμούσης, υπέγραψε την αντικατάσταση των προϊσταμένων του Τμήματος Ελέγχου και Εκταμιεύσεων, του τμήματος Αξιολόγησης και Έγκρισης Επενδυτικών Σχεδίων και την τοποθέτηση τμηματάρχη στο Τμήμα Φορολογικών Κινήτρων.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Διαμαντοπούλου είχε δώσει εντολή για την αντικατάσταση όλου του προσωπικού της Γενικής Διεύθυνσης Επενδύσεων μετά τη σύλληψη δύο υπαλλήλων της για εκβίαση επιχειρηματία και χρηματισμό.

Σε δηλώσεις της αναφορικά με τη στελέχωση της υπηρεσίας και απαντώντας στα περί καθυστερήσεων, η κ. Διαμαντοπούλου εξήγησε ότι «όταν γίνεται μια τόσο μεγάλη αλλαγή στο σύνολο του υπαλληλικού προσωπικού μιας Διεύθυνσης, τα πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα, ούτε σε μηδενικό χρόνο».


Ξεκαθάρισε επίσης ότι η αλλαγή, είτε διευθυντών είτε υπαλλήλων, από το ένα πόστο στο άλλο, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αποδίδεται στους ανθρώπους αυτούς οποιαδήποτε κατηγορία. «Υπάρχει η λογική και η ανάγκη της κυκλικής μετακίνησης σύμφωνα με την οποία δεν μπορεί άνθρωποι να είναι επί μακρόν στην ίδια θέση. Σαφώς τους τιμούμε με την εμπιστοσύνη μας, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, όπως συμβαίνει με όλους», τόνισε και εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι ευσυνείδητοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger