31/3/12

Εσπερίδα στον Πειραιά για τις επενδυτικές συνέργειες με τις χώρες του Αραβικού Κόλπου (4/4/2012)

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με το Think Tank "IPD για την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη" διοργανώνει εσπερίδα για τις επενδυτικές συνέργειες με τις Χώρες του Αραβικού Κόλπου, με τίτλο "Επενδυτικά Digital Road Shows 2012" την Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 6:00 μ.μ. - 8.00 μ.μ.

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Καραίσκου 111, γ΄όροφος).

Συγκεκριμένα με την σύμπραξη του Think Tank "IPD για την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη", θα αναπτυχθούν οι δυνατότητες και θα δοθούν στοχευμένες πληροφορίες για το πώς και με ποιους θα μπορέσουν να έλθουν σε επαφή οι παραγωγικές μονάδες της περιοχής προκειμένου να συνάψουν επενδυτικές συνέργιες μικρού και μεσαίου μεγέθους. Ιδιαίτερη σημασία εμφανίζουν δύο σημαντικά στοιχεία ,πρώτον ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που θα προκύψουν από τις εν δυνάμει επενδυτικές συνέργειες θα προωθούνται και στις αγορές του εξωτερικού μέσα από τα ιδιόκτητα επιχειρηματικά δίκτυα που διαθέτουν οι ξένοι επενδυτές και δεύτερο παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον οι ιδιαιτερότητες μάρκετινγκ βάσει των οποίων λειτουργούν οι επιχειρηματίες αυτών των περιοχών σε αντιδιαστολή με το τι ισχύει με τις νοοτροπίες της δυτικής επιχειρηματικότητας.

Στην ημερίδα του Επιμελητηρίου θα αναπτυχθούν οι λειτουργίες των digital road Shows ενός επιχειρηματικού –ενημερωτικού εργαλείου μεγάλης αποτελεσματικότητας στις αγορές του Αραβικού επιχειρείν.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 210 4174 765 & 210 4121 298.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger