14/3/12

Πρόσκληση του ΥΠΑΑΝ για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2012!

Με στόχο την αναγνώριση και επιβράβευση της αριστείας των δημοσίων φορέων που προωθούν την επιχειρηματικότητα και τις μικρές επιχειρήσεις σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας σας καλεί να συμμετάσχετε στο Διαγωνισμό για τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2012» που προκηρύσσεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι κατηγορίες Βραβείων στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε, είναι οι εξής:
•Προώθηση Επιχειρηματικότητας
•Επένδυση στις Δεξιότητες
•Βελτίωση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος
•Υποστήριξη στη διεθνοποίηση της επιχείρησης
•Βραβείο Υπεύθυνης και Συνολικής Επιχειρηματικότητας

Υπάρχουν δύο στάδια επιλογής:

1ο στάδιο (εθνικό): επιλογή από Επιτροπή που ορίζεται από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας των προτάσεων που θα προκριθούν στο ευρωπαϊκό σκέλος του διαγωνισμού.

2ο στάδιο (ευρωπαϊκό): επιλογή από μια υψηλού επιπέδου Ευρωπαϊκή Κριτική Επιτροπή των καλύτερων συμμετοχών (shortlist). Κάθε Κράτος Μέλος έχει το δικαίωμα να αποστείλει για συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό έως δύο (2) υποψηφιότητες, από δύο (2) διαφορετικές κατηγορίες. Η καλύτερη πρόταση που θα επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Κριτική Επιτροπή, θα βραβευθεί κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας στην Ε.Ε. το Νοέμβριο 2012.

Αν εκπροσωπείτε εθνική, περιφερειακή ή τοπική αρχή ή σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που έχει συμβάλει στην ενίσχυση της οικονομίας της περιοχής σας και την προώθηση της επιχειρηματικότητας, μπορείτε να καταθέσετε τις προτάσεις σας στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας το αργότερο έως την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012.

Ειδικότερα, η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό περιλαμβάνει:

1. Συμπλήρωση της ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σας.

2. ΥΠΟΒΟΛΗ της ανωτέρω αίτησης, καθώς και δύο (2) έντυπων αντιγράφων της πρότασής σας και ενός (1) αντιγράφου σε ηλεκτρονική μορφή (CD-ROM) ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Mεσογείων 119, Aθήνα, Τ.Θ.10192

Επισημαίνεται, ότι ο φάκελος πρέπει να περιλαμβάνει την ένδειξη:
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2012
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

καθώς επίσης, να συνοδεύεται από διαβιβαστικό έγγραφο εξωτερικά, προκειμένου να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου από την Υπηρεσία.

Την αίτηση συμμετοχής και το επιχειρησιακό εγχειρίδιο που περιλαμβάνει οδηγίες για τη συμμετοχή σας, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήστε με τα εθνικά σημεία επαφής:
ΣΑΝΙΩΤΗ ΛΗΔΑ / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Mεσογείων 119, Aθήνα 10192
Tel: +30 210 6969 174 / +30 210 6969739
Fax: +30 210 6969 738

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger