24/11/11

ΚΟΥΡΟΣ 2011: απονεμήθηκαν τα βραβεία σε 3 επιχειρήσεις

Απονεμήθηκαν τα Βραβεία «Κούρος 2011», που αθλοθετεί για δέκατη έβδομη χρονιά η Λέσχη Επιχειρηματικότητας. Τα Βραβεία ΚΟΥΡΟΣ 2011 επέδωσε, σε επίσημη τελετή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους εξής:
  1. Το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ στον κύριο Κωστή Παπαδημητρακόπουλο, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο, Ομίλος GLOBO.
  2. Το ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΙΒΟ στην κυρία Λάρα Μπαράζι – Γερουλάνου, Διευθύνουσα Σύμβουλο, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Α.Ε.
  3. Το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ «ΕΛΠΙΔΑ».
Για την επιλογή των βραβευμένων προηγείται διερεύνηση από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας. Η εν λόγω διερεύνηση στηρίζεται σε μία σειρά από κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι και στη συνέχεια καταρτίζεται κατάλογος (short list) τεσσάρων υποψηφίων για κάθε βραβείο. Οι υποψηφιότητες αυτές, μέσω προσωπικών συνεντεύξεων που διεξήγαγε το ALBA GRADUATE BUSINESS SCHOOL, τέθηκαν στην κρίση Επιτροπής 85 κριτών, που αποτελείτο από μέλη της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, άλλους επιχειρηματίες και δημοσιογράφους του οικονομικού τύπου. Τα αποτελέσματα της επιλογής των κριτών επικυρώθηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger