15/5/12

Λήγει η υποβολή προτάσεων στο επιδοτούμενο πρόγραμμα -E-SECURITY!

Η «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.» ανακοινώνει την οριστική διακοπή υποβολής νέων αιτήσεων από δυνητικούς δικαιούχους στο πλαίσιο της δράσης «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων στην ψηφιακή ασφάλεια (e-security)". 

Ειδικότερα, η παύση υποβολής νέων αιτήσεων στη δράση e-security ισχύει από την Πέμπτη 31/5/2012, ώρα 14:00. Επισημαίνεται ωστόσο ότι η αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων που έχουν υποβληθεί για τις περιφέρειες όπου υπάρχει διαθέσιμος προϋπολογισμός είναι σε εξέλιξη και οι επιχειρήσεις θα ενημερωθούν με επιστολή από την «Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ» σχετικά με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προτάσεών τους. 

Στο πλαίσιο της δράσης e-security έχουν συμμετάσχει έως σήμερα 677 επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας, πραγματοποιώντας επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού €14,8 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν ήδη καταβληθεί επιχορηγήσεις ύψους €9,1 εκατ. ευρώ. Η διαδικασία πληρωμών είναι συνεχής και οι επιχειρήσεις ενημερώνονται απευθείας για τις διαδικασίες εκταμίευσης των επιχορηγήσεων.

Στη δράση e-security οι επενδύσεις αφορούν στην προμήθεια εξοπλισμού, λογισμικού και υπηρεσιών για τη βελτίωση της ψηφιακής ασφάλειας και την αποτελεσματικότερη πρόληψη και αντιμετώπιση ψηφιακών κινδύνων και απειλών. 

Η δράση e-security υλοποιείται από την «Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» (ΕΣΠΑ 2007-2013) και χρηματοδοτείται κατά 80% από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 20% από Εθνικούς πόρους.
<βρ>

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger